Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Tengok persembahan dua budak kampung ni yang amat me ngejutkan.. sungguh hebat!! Orang dewasa pun tidak dapat buat macam mereka

2018-08-09      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tengok persembahan dua budak kampung ni yang amat mengejutkan.. sungguh hebat!! Orang dewasa pun tidak dapat buat macam mereka. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Tahukan anda, motorbike boleh buat pelbagai aksi yang sangat hebat yang mengakumkan. Orang yang memiliki motorbike pasti pernah cuba untuk buat aksi-aksi yang hebat. Akan tetapi, bukan semua orang dapat buat cam ni sebab ia memerlukan latihan yang banyak dan semasa latihan dijalankan, akan menyebabkan banyak luka sebab jatuh ke atas jalan raya yang kasar dengan kelajuan tertentu akan menyebabkan kulit cedera sampai berdarah.

Orang yang dalam bidang buat persembahan guna motorbike pasti akan rasa betapa susahnya bila buat latihan. Banyak kemudahan dan alat keselamatan perlu dipakai untuk mengelakkan daripada kecederaan ke atas badan kita. Kalau anda lihat mereka yang buat persembahan kat atas pentas sangat berjaya, anda pasti tidak sangka betapa susahnya mereka buat latihan baru ada keputusan cam ni.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Tengok persembahan dua budak kampung ni yang amat mengejutkan.. sungguh hebat!! Orang dewasa pun tidak dapat buat macam mereka. Mereka buat persembahan langsung tidak pakai alat keselamatan. Jom saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat