Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Salute! Akhirnya KJ sendiri buat laporan polis terhadap DS Najib Razak

2018-08-09      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah salute! Akhirnya KJ sendiri buat laporan polis terhadap DS Najib Razak. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Anggota Parlimen Rembau iaitu Khairy Jamaluddin atau lebih dikenali sebagai KJ akan membuat laporan polis dan juga Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung atas dakwaan daripada Menteri Kewangan iaitu Lim Guan Eng bahawa kerajaan BN didapati telah 'merompak' bayaran balik daripada GST. Pada dua hari yang lalu, Lim semasa mengadakan penggulungan perbahasan Rang Undang-Undang (RUU) Cukai Jualan 2018 di Dewan Rakyat telah mendakwa bahawa kerajaan BN telah 'merompak' hasil daripada bayaran balik GST yang sepatutnya hendaklah dipulangkan terhadap peniaga dalam tempoh masa selama dua minggu. Semasa menjawab balasan daripada seorang pengguna akaun Twitter, Khairy telah berkata bahawa laporan itu juga akan dilakukan terhadap menteri kewangan pada ketika itu iaitu Datuk Seri Najib Tun Razak. Di dalam satu kenyataan yang kemudian, beliau telah berkata bahawa beliau akan membuat laporan polis pada jam 2 petang ini di ibu Pejabat Polis Daerah Sentul.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat