Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memasuki Usia 4 Bulan Begini Kondisi Pertumbuhan Anak Siti Nurhaliza Sekarang!!

2018-08-09      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memasuki Usia 4 Bulan Begini Kondisi Pertumbuhan Anak Siti Nurhaliza Sekarang!! Netizen: "Semogah menjadi anak yg solehah..aamiin´╗┐.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Untuk orang yang ada bayi di rumah. Kalau sudah sampai usia 4 bulan, akan mempunyai perkembangan dan pertumbuhan sebegini. Pada usia empat bulan, perkembangan bayi anda akan mempercepatkan. Seiring dengan pancaindera yang lebih baik, mereka mungkin akan melalui peringkat awal perkembangan ucapan dan bahkan mungkin mempunyai tanda awal gigi pertama mereka.

Bayi anda akan terpesona oleh apa-apa dengan tekstur sekarang - keriting, berkilat, kental atau berbulu. Kebanyakan objek yang mereka sentuh, apa sahaja tekstur mereka, akan terus di mulut mereka. Kadang-kadang mereka akan memukul wajah mereka dengan mainan dan menangis, memandang kamu seolah-olah bertanya, 'Kenapa kamu berbuat demikian, Mum?' Penglihatan mereka benar-benar berlaku sejak beberapa gambar pertama kabur ketika lahir - bayi anda sekarang boleh melihat di seberang bilik, walaupun mereka masih lebih suka melihat perkara yang dekat.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Memasuki Usia 4 Bulan Begini lah Kondisi Pertumbuhan Anak Siti Nurhaliza Sekarang!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat