Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Patutlah Lama Senyap, Hishammuddin Dedah Sebabnya! Mat Sabu Kena Bersedia Lepas Ni

2018-08-09      Armagan      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Patutlah Lama Senyap, Hishammuddin Dedah Sebabnya! Mat Sabu Kena Bersedia Lepas Ni. Netizen: "Masa kau jadi menteri pertahanan..apa yg kau buat..semua auta..nk bagi pencen pada vetran yg tk service 21 tahun..habuk pun tk da..cakap cantik...gaya saja...habuk pun tk da..." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Bekas menteri pertahanan Hishammuddin Hussein hari ini memberi amaran kepada pengganti Mohamad Sabu bahawa dia akan mula membuat pandangannya didengar tidak lama lagi ketika "bulan madu" Mohamad hampir berakhir. Hishammuddin, yang memegang portfolio pembelaan semasa pentadbiran Barisan Nasional (BN), berkata beliau sengaja kekal diam mengenai isu-isu yang berkaitan dengan kementerian pertahanan.

"Saya sengaja tidak mengatakan apa-apa sesi ini kerana saya mahu memberi beliau masa untuk belajar dan melihat apa yang ada dalam kementerian. "Saya tidak mahu memberi komen kerana saya mahu melihat keputusan yang boleh dibuatnya. Tetapi apabila 100 hari itu, saya akan mula membuat pendengaran saya, bermula dengan King Salman Centre (untuk Keamanan Antarabangsa), aset, dan kebajikan askar kami, keluarga mereka dan veteran.

"100 hari hampir berakhir. Ia adalah masa mereka sebenarnya meneruskan untuk mentadbir. Kementerian pertahanan penting kerana ia melibatkan keselamatan dan pertahanan negara kita, "katanya kepada wartawan di lobi Parlimen.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat