Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Asyik rasa ada sesuatu yang tidak betul pengasuh ni.. nasib baik ada CCTV, baru tahu apa yang sedang berlaku!!

2018-08-09      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Asyik rasa ada sesuatu yang tidak betul pengasuh ni.. nasib baik ada CCTV, baru tahu apa yang sedang berlaku!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Sedikit info mengenai pengasuh: Seorang pengasuh atau penjaga adalah anggota sosial yang dibayar bagi rangkaian sosial seseorang yang membantu mereka dengan kegiatan kehidupan harian. Pengasuh adalah yang paling biasa digunakan untuk menangani masalah yang berkaitan dengan usia tua, kecacatan, penyakit, atau gangguan mental. Tugas biasa seseorang penjaga mungkin termasuk menjaga seseorang yang mempunyai penyakit kronik atau penyakit; menguruskan ubat-ubatan atau bercakap dengan doktor dan jururawat atas nama seseorang; membantu untuk mandi atau berpakaian seseorang yang lemah atau kurang upaya; atau menjaga kerja rumah, makanan, atau bil untuk seseorang yang tidak boleh melakukan perkara-perkara ini sahaja.

Dengan populasi yang semakin tua di semua masyarakat maju, peranan pengasuh telah semakin diiktiraf sebagai satu yang penting, baik secara fungsian dan ekonomi. Banyak keluarga memerlukan pengasuh di dalam rumah mereka.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Asyik rasa ada sesuatu yang tidak betul pengasuh ni.. nasib baik ada CCTV, baru tahu apa yang sedang berlaku!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat