Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Benarkah Najib bakal dipenjara seumur hidup?

2018-08-10      Hadi      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Baru-baru ini rakyat dikejutkan sekali lagi dengan 3 lagi tuduhan yang telah dibuat terhadap bekas perdana menteri malaysia iaitu dato seri najib tun razak. Apa yang memeranjatkan iailah jika setiap tuduhan ini terbukti keatas beliau maka beliau akan menghadapi hukuman penjara seumur hidup. Dato seri najib tun razak baru-baru ini juga begitu lantang menyuarakan pendirian beliau tentang gst dimana beliau dengan tegas mengatakan tanpa gst negara malaysia akan mengalami masalah kewangan yang lebih parah terutama dalam membiyai pelbagai projek mega serta hutang. Dato seri najib tun razak juga menegaskan bahawa gst tidak pernah sama sekali membebankan rakyat malah haga barang lebih kelihatan rendah berbanding sekarang. Setelah dato seri najib tidak lagi memegang jawatan presiden parti beliau telah didapati dan dilibatkan dengan pelbagai skandal kewangan yang mana ianya boleh mengakibatkan beliau menerima hukuman denda dan penjara. Skandal kewangan 1mdb dan src merupakan antara skandal yang terbesar yang pernah dilakukan oleh seorang menteri dan ianya juga melibatkan salah guna kuasa dimasa pemerintahan beliau. Apabila ditanya dengan soalan soalan melibatkan skandal tersebut beliau hanya berkata tidak tahu dan ini menjadikan rakyat tertanya tanya sehingga kini sejauh mana kebenaran semua tuduhan yang telah dibuat terhadap beliau. Kini dato seri najib menghadapi 7 tuduhan yang perlu beliau selesaikan.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat