Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

'Kalau saya tak nak duduk' marah pontian

2018-08-10      Muaz bin saat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Assalammualaikum semua dan selamat sejahtera semua, dan selamat datang hari ini dan video kali ini mengisahkan dewan parliman yang menjadi kecoh lagi dan kali ini membabitkan Lim Guan Eng yang sedang membahas atau pun membaca untuk memberi penerangan dan ketika memberi keterangan ketika itulah Pontian bangun dan tak puas hati dengan apa yang di katakan oleh Lim Guan Eng. Namun itu Pontian juga telah buat Speaker marah dan Speaker menguruh Pontian untuk duduk namun Pontian enggan untuk duduk malah ia masih lagi berdiri untuk bercakap dan dewan menjadi kecoh sementara.
Sila tonton video di bawah untuk info yang lebih jelas dan juga saya nak megingatkan supaya share kepada kawan_kawan agar ia dapat menjadi pedoman dan pengajaran kepada semua.
Video ini mengisahkan Pontian yang tidak puas hati ketika Lim Guan Eng berucap di Parlimen di sebabkan rasa tak puas hati ini mengebabkan Pontian bangun dan bantah dengan apa yang dikatakan oleh Lim Guan Eng, atas apa yang dilakukan oleh Pontian itu juga lah mengebabkan Speaker marah dan menyuruh Pontian untuk duduk namun beliau enggan mendengar apa yang di katakan oleh Speaker untuk duduk semula.
Terima kasih kepada semua yang telah support saya jangan lupa untuk tonton video di bawah dan jagan lupa untuk share.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat