Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirakamkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!

2018-08-18      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirakamkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Ramai dari kita mempunyai sensasi aneh tentang melihat bayang-bayang atau bentuk dari sudut mata kita, hanya untuk mereka hilang apabila kita beralih untuk melihat. Dan semasa anda mungkin menjadi salah satu daripada orang-orang yang tidak takut dengan pengalaman paranormal seperti ini, adakah anda pernah berhenti dan bertanya-tanya apa jenis penampakan hantu yang anda hadapi? Mungkin, seperti kebanyakan orang, anda tidak menganggap bahawa terdapat pelbagai jenis hantu di luar sana.

Yang paling biasa dari semua hantu yang dilihat biasanya adalah orang yang mati, seseorang yang anda kenal, ahli keluarga atau mungkin juga tokoh sejarah. Hantu ini boleh bersahabat atau tidak - tetapi sering menunjukkan diri mereka kepada orang lain dalam pelbagai cara. Paling sering dilihat di rumah atau bangunan bersejarah lama, hantu corong atau pusaran sering dikaitkan dengan tempat yang sejuk. Mereka biasanya mengambil bentuk corong berpusing dan kebanyakan ahli paranormal percaya bahawa mereka adalah orang yang dikasihi yang kembali untuk lawatan atau bahkan bekas penduduk rumah.

Apa-apa pun, info di atas adalah secara kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirakamkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Tak Mahu B ersubahat, Akhirnya Boy Iman Dedah Perangai Sebenar Datuk Seri Vida
 
 
  Najib Suspek Utama ! - Tangkapan Akan Di Buat Tak Lama Lagi
 
 
  6 ikan yang merba haya, sebaiknya anda tidak makan..
 
 
  Doktor Dedah - Ubat Hormon ' Kuat ' Rosmah Berharga RM1 Juta!
 
 
  Buka mata anda ! Inilah 5 p enampakan paling aneh yang di rakamkan di planet mars oleh Nasa.
 
 
  Berubah menjadi racun ! 10 makanan paling pantang di hangat kan dua kali.
 
 
  Pemandu Penggali Terkejut oleh Sesuatu Di pindahkan apabila Menggali, Ini Adalah Sebab!
 
 
  Jangan sering mandi meng gunakan air ini kerana boleh meny ebabkan penyakit yang mematikan !
 
 
  Pegawai Timbalan Menteri KD N.....Kant oiii...!!
 
 
  Petani ini secara tidak sengaja menemui Pintu Mist erius, Ketika Mem asukkannya sangat men gagumkan !!