Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera

2018-08-19      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera. Netizen: "Tu lah masalah org umno...umno ni milik siapa sebenarnya..pelik..tk boleh nk bersuara..tk boleh bg pendapat..tk nk menerima teguran...faktor inilah yg menyumbang kebinasaan umno.. ego" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Seorang ahli Umno memberitahu Khairy Jamaluddin untuk keluar dari Umno dan menyertai PKR atau DAP jika Ahli Parlimen Rembau begitu tidak berpuas hati dengan bekas perdana menteri dan presiden Umno. Isham Jalil berkata kenyataan Khairy baru-baru ini menunjukkan bahawa beliau tidak mempunyai integriti dan mengambil kesempatan daripada persekitaran politik semasa untuk keuntungannya sendiri.

Di samping itu, Khairy juga didakwa oleh Isham Jalil iaitu Presiden Sukarelawan Malaysia, di mana Khairy langsung tunjukkan tidak jiwa dan semangat beliau, untuk memperjuangkan untuk Melayu dan Islam. Beliau jugak didakwa sebagai orang yang tidak ada pendirian terutamanya dalam isu kritik bekas perdana menteri, Datuk Seri Tun Razak yang juga merupakan presiden Umno sebelum ini.

"Dahulu semasa Najib masih berkuasa, beliau menjulang Najib, tapi sekarang sudah tidak ada kuasa lagi sebab kalah dalam piliha raya ke 14, beliau terus mencemuh pula." Berhubungan dengan ini, Khairy dilaporkan tidak setuju dengan kenyataan di mana ada kerjasama di antara BN dan Pas dalam PRK Setia. Walau bagaimana pun, beliau akur dengan keputusan parti.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ??
 
 
  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo