Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok

2018-08-19      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Wanita lebih terdedah berbanding lelaki untuk kesan alkohol, walaupun selepas minum lebih sedikit. Pengambilan berat boleh membawa kepada peningkatan risiko masalah kesihatan seperti penyakit hati, kerosakan otak, dan kanser payudara. Wanita mungkin seperti lelaki untuk pulih daripada pergantungan alkohol, tetapi wanita mungkin mengalami kesukaran mendapatkan rawatan.

Wanita dalam pelbagai budaya menikmati minum alkohol kerana pelbagai sebab-untuk meraikan acara istimewa, membantu mereka berasa lebih keramah-akah, atau hanya bersantai dengan keluarga dan rakan-rakan. Walaupun ramai yang dapat minum secara bertanggungjawab, penggunaan alkohol menyebabkan risiko unik kepada semua wanita. Manusia lebih cenderung untuk meminum alkohol daripada wanita, dan untuk membina masalah kerana minum mereka, wanita lebih terdedah kepada kesan berbahaya alkohol. Oleh itu, adalah dinasihatkan jangan minum alkohol sebab adalah tidak baik untuk badan kita. Terutamanya untuk kaum wanita.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah