Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok

2018-08-19      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Wanita lebih terdedah berbanding lelaki untuk kesan alkohol, walaupun selepas minum lebih sedikit. Pengambilan berat boleh membawa kepada peningkatan risiko masalah kesihatan seperti penyakit hati, kerosakan otak, dan kanser payudara. Wanita mungkin seperti lelaki untuk pulih daripada pergantungan alkohol, tetapi wanita mungkin mengalami kesukaran mendapatkan rawatan.

Wanita dalam pelbagai budaya menikmati minum alkohol kerana pelbagai sebab-untuk meraikan acara istimewa, membantu mereka berasa lebih keramah-akah, atau hanya bersantai dengan keluarga dan rakan-rakan. Walaupun ramai yang dapat minum secara bertanggungjawab, penggunaan alkohol menyebabkan risiko unik kepada semua wanita. Manusia lebih cenderung untuk meminum alkohol daripada wanita, dan untuk membina masalah kerana minum mereka, wanita lebih terdedah kepada kesan berbahaya alkohol. Oleh itu, adalah dinasihatkan jangan minum alkohol sebab adalah tidak baik untuk badan kita. Terutamanya untuk kaum wanita.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Awek muntah kat tandas kerana mabuk.. Pintu tidak TUTUP!!.. Tiba-tiba ada orang buka pintu.. Saat seterusnya tak sanggup tengok! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ??
 
 
  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo