Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ellie Suriaty melalak tuntut Tun M letak jawatan

2018-09-10      Hadi      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ellie Suriati baru baru ini muncul melalak lagi disebuah perhimpunan yang hanya dihadiri oleh pengikut setia BN. Antara lain beliau yang juga dulunya seorang pelakon menuntut agar Tun M meletak jawatan dan harus melantik Najib semula demi rakyat. Sejak kebelakangan ini bermula dari hari Dato Seri Najib hadir di mahkamah Ellie Suriaty sering kelihatan mengetuai rombongan demonstrasi yang mana sebelum ini tidak pernah disertai oleh beliau. Ellie suriaty menggangap Dato Seri Najib adalah seorang pemimpin yang telah difitnah dan telah menjadi magsa kepada permainan politik. Ellie Suriati juga mendakwa yang beliau telah membuat kajian terhadap semua kes yang melibatkan Najib dan telah mendapati bahawa Najib di tempat yang betul. Walaupun sebelum ini wajah Ellie suriati memang langsung tidak pernah mewarnai dunia politik tetapi beliau telah tiba tiba muncul bagai seorang wira dalam filem filem melayu.
Wajarkah beliau berbuat demikian kerana ada sesetengah pihak khususnya warga seni mendapati bahawa tindakan beliau bagai orang yg tidak bertamadun malah ada yg menggangap beliau terlebih ketagihan daun ketum. Dimana rasional tindakan beliau sebagai seorang yg tiba tiba muncul. Adakah ini gimik yg dimainkan oleh pelakon senior agar mudah mendapat peluang berlakon dimasa terdekat dan berpeluang menjadi pelakun utama. Tidak dinafikan beliau sudah mula pudar disamping penampilan yg amat menakutkan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah