Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ellie Suriaty melalak tuntut Tun M letak jawatan

2018-09-10      Hadi      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ellie Suriati baru baru ini muncul melalak lagi disebuah perhimpunan yang hanya dihadiri oleh pengikut setia BN. Antara lain beliau yang juga dulunya seorang pelakon menuntut agar Tun M meletak jawatan dan harus melantik Najib semula demi rakyat. Sejak kebelakangan ini bermula dari hari Dato Seri Najib hadir di mahkamah Ellie Suriaty sering kelihatan mengetuai rombongan demonstrasi yang mana sebelum ini tidak pernah disertai oleh beliau. Ellie suriaty menggangap Dato Seri Najib adalah seorang pemimpin yang telah difitnah dan telah menjadi magsa kepada permainan politik. Ellie Suriati juga mendakwa yang beliau telah membuat kajian terhadap semua kes yang melibatkan Najib dan telah mendapati bahawa Najib di tempat yang betul. Walaupun sebelum ini wajah Ellie suriati memang langsung tidak pernah mewarnai dunia politik tetapi beliau telah tiba tiba muncul bagai seorang wira dalam filem filem melayu.
Wajarkah beliau berbuat demikian kerana ada sesetengah pihak khususnya warga seni mendapati bahawa tindakan beliau bagai orang yg tidak bertamadun malah ada yg menggangap beliau terlebih ketagihan daun ketum. Dimana rasional tindakan beliau sebagai seorang yg tiba tiba muncul. Adakah ini gimik yg dimainkan oleh pelakon senior agar mudah mendapat peluang berlakon dimasa terdekat dan berpeluang menjadi pelakun utama. Tidak dinafikan beliau sudah mula pudar disamping penampilan yg amat menakutkan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ??
 
 
  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo