Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

RM2.97 bilion masuk akaun Najib - Polis

2018-09-13      Video Viral Terkemuka      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

SELAMAT DATANG KE CHANNEL VVT

SILA SCROLL DIBAWAH UNTUK MENONTON VIDEO TERUS
TANPA BACA HURAIAN.

Salam sejahtera admin ucapkan kepada yang sudi melawat channel VVT. Disinilah tempat yang sesuai untuk anda berhibur seisi keluarga. Apa yang penting jangan lupa tinggalkan reaction anda selepas menonton video dibawah. Admin akan terima dengan hati yang terbuka .Video yang dikongsikan adalah untuk hiburan dan informasi buat anda semata-mata. Admin harap ia tidak membuatkan penonton rasa tidak selesa.

Hye semua!! kali ni video yang dikongsikan adalah mengenai siasatan polis mendapati sejumlah AS$972 juta (RM2.973 bilion) dipindahkan ke akaun bank AmIslamic milik bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak.
Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Noor Rashid Ibrahim berkata jumlah itu disalurkan melalui tiga fasa iaitu firma Good Star, Aaabar dan Tanore..saksikan la guys... okay Tanpa membuang masa takpelah admin malas nak cerita panjang, untuk maklumat lanjut sila tonton video dibawah ya .Apa-apa pun admin ucapkan semoga pengunjung channel ini mendapat kesejahteraan hidup selalu. Jaga kesihatan dan pemakanan korang tau. tonton jangan tak tonton! Disinilah tempat anda untuk berhibur!

byee-byeee guys!! lepas dah menonton jangan lupa share guys..TQ soo much!

_________________________________________________________________

Dijemput pengunjung-pengunjung di channel ini like page admin Video viral terkemuka . Disana korang boleh bagi pendapat atau idea untuk admin share video yang korang suka atau video yang korang rasa menarik. Selamat menonton! Selamat berhibur!

Sekian dari admin
yang ikhlas dari Team VVT.COM.MY

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo
 
 
  Bunyi poko k-pokok yang menangis pada waktu malam adalah rakyat yang menge jutkan! Apabila di periksa, nampaknya ... mengej utkan!