Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

RM2.97 bilion masuk akaun Najib - Polis

2018-09-13      Video Viral Terkemuka      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

SELAMAT DATANG KE CHANNEL VVT

SILA SCROLL DIBAWAH UNTUK MENONTON VIDEO TERUS
TANPA BACA HURAIAN.

Salam sejahtera admin ucapkan kepada yang sudi melawat channel VVT. Disinilah tempat yang sesuai untuk anda berhibur seisi keluarga. Apa yang penting jangan lupa tinggalkan reaction anda selepas menonton video dibawah. Admin akan terima dengan hati yang terbuka .Video yang dikongsikan adalah untuk hiburan dan informasi buat anda semata-mata. Admin harap ia tidak membuatkan penonton rasa tidak selesa.

Hye semua!! kali ni video yang dikongsikan adalah mengenai siasatan polis mendapati sejumlah AS$972 juta (RM2.973 bilion) dipindahkan ke akaun bank AmIslamic milik bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak.
Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Noor Rashid Ibrahim berkata jumlah itu disalurkan melalui tiga fasa iaitu firma Good Star, Aaabar dan Tanore..saksikan la guys... okay Tanpa membuang masa takpelah admin malas nak cerita panjang, untuk maklumat lanjut sila tonton video dibawah ya .Apa-apa pun admin ucapkan semoga pengunjung channel ini mendapat kesejahteraan hidup selalu. Jaga kesihatan dan pemakanan korang tau. tonton jangan tak tonton! Disinilah tempat anda untuk berhibur!

byee-byeee guys!! lepas dah menonton jangan lupa share guys..TQ soo much!

_________________________________________________________________

Dijemput pengunjung-pengunjung di channel ini like page admin Video viral terkemuka . Disana korang boleh bagi pendapat atau idea untuk admin share video yang korang suka atau video yang korang rasa menarik. Selamat menonton! Selamat berhibur!

Sekian dari admin
yang ikhlas dari Team VVT.COM.MY

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah