Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan! Siti Kasim Ajak Pengundi Tolak Anwar Ibrahim di Port Dickson

2018-09-14      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengejutkan! Siti Kasim Ajak Pengundi Tolak Anwar Ibrahim di Port Dickson. Netizen: "Aduuu...berok makyeh ni lagi...sakit mata aku tgokļ»æ.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Aktivis peguam Siti Zabedah Kasim, lebih dikenali sebagai Siti Kasim, menggesa pengundi menolak Datuk Seri Anwar Ibrahim di pilihan raya kecil Port Dickson. Konstituen Port Dickson, katanya, tidak sepatutnya mengundi Anwar kerana beliau, keluarganya dan PKR perlu "diajar pelajaran." "Jangan mengundi Anwar. Biarkan kemenangan pembangkang. "PKR dan keluarganya mesti diajar pengajaran. Mereka melakukan ini tiga kali! Tiada lagi!

"Mereka fikir mereka boleh melakukan apa sahaja yang mereka suka dengan tanggungjawab kami? Tidak !, "tulisnya dalam posting di dalam Instagram. Kenyataan 'tiga kali' Siti kemungkinan besar merujuk kepada PKR yang telah merekayasa dua pilihan raya kecil, iaitu di Kajang pada tahun 2014 dan Permatang Pauh pada tahun 2008. Pada 2008, isteri Anwar, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, meletak jawatan sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh supaya Anwar boleh bertanding dalam pilihan raya kecil, yang akhirnya menang.

Pada 2014, ahli parlimen Kajang PKR, Lee Chin Cheh meletak jawatan untuk mencetuskan pilihan raya kecil. Walau bagaimanapun, Anwar, calon yang dijangka tidak dapat bertanding kerana dia telah disabitkan dengan liwat. Dr Wan Azizah Wan Ismail bertanding dan memenangi kerusi itu.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo
 
 
  Bunyi poko k-pokok yang menangis pada waktu malam adalah rakyat yang menge jutkan! Apabila di periksa, nampaknya ... mengej utkan!