Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia

2018-09-21      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Kalau Tengah Mabuk & High, Jangan Pos Di Laman Sosial – Sharifah Sakinah "Sound" Fathia. Netizen: "Aku kenal sgt...dari stdy lagi.....hahaaaa!!...mcm nk ketawe pn ade dgn pelakon2 ni...bukan kata dilayar...realiti pn pandai berlakon.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Apa yang sebenarnya berlaku kepada otak anda apabila anda mabuk? Sama ada anda mabuk, pecah, dilempar atau terbuang, anda akan menunjukkan bilangan kesan yang kelihatan dan memalukan. Tetapi apa sebenarnya yang berlaku kepada badan anda apabila anda mabuk? Ia adalah malam Jumaat, anda mempunyai segelas wain atau bir di tangan anda dan ia telah menjadi minggu yang sangat panjang. Perkara pertama yang diketahui semasa minuman mula mengalir ialah alkohol adalah 'ubat'. Kesan 'ubat' ini amat bergantung kepada berapa banyak yang anda minum dan berapa cepatnya. Walaupun sesetengah 'ubat' lebih tepat dalam kesannya pada tubuh, alkohol adalah bertentangan lengkap. Alkohol adalah seperti bom tangan. Ia bertiup dan pergi ke mana-mana!

Semasa anda minum, alkohol - atau etanol - bergerak ke perut anda dan dengan cepat dapat diserap ke dalam aliran darah anda. Ia kemudian dihantar ke seluruh badan, dan juga sampai otak, dan buat anda buat tindakan yang tidak dapat dikawal oleh sendiri.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Kalau Tengah Mabuk & High, Jangan Pos Di Laman Sosial – Sharifah Sakinah "Sound" Fathia. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat