Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan! Peguam bela Rosmah DEDAH apa terjadi dalam Mahkamah! RM10 Juta?

2018-10-04      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengejutkan! Peguam Bela Rosmah DEDAH Apa Terjadi Dalam Mahkamah! RM10 Juta? Netizen: "Kenapa peguam rosmah buat kenyataan tak guna bahasa malaysia, sebelum ni peguam negara tommy thomas kena jerit oleh orang2 BN sebab tak guna bahasa malaysia, tapi peguam rosmah buat kenyataan guna bahasa inggris, takde pulak yang pertikai.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Selepas Barisan Nasional yang dipimpin oleh Najib Razak sebelum ini kalah dalam pilihan raya ke 14, kerajaan pakatan harapan yang dipimpin oleh Tun Dr Mahathir telah berjaya mengambil alih dan membentuk kerajaan. Selepas menjadi kerajaan baru, kerajaan baru iaitu pakatan harapan telah mula menjalankan siasatan terhadap bekas perdana menteri iaitu Najib Razak dan juga pemimpin-pemimpin UMNO dalam perkara-perkara seperti 1MDB dan sebagainya satu per satu. Bekas perdana menteri Najib Razak juga kini berdepan dengan pelbagai tuduhan.

Selepas Najib Razak, kini telah sampai giliran isterinya iaitu Rosmah Mansor. Kelmarin rakyat Malaysia telah dikejutkan dengan berita di mana isteri kepada bekas perdana menteri iaitu Rosmah Mansor telah ditahan oleh SPRM. Hari yang kemudian pula beliau juga telah dibawa ke mahkamah. Semua orang ingin tahu apa yang berlaku sebenarnya di dalam mahkamah.

Jom mari kita tonton video di bawah. Mengejutkan! Peguam Bela Rosmah DEDAH Apa Terjadi Dalam Mahkamah! RM10 Juta? Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat