Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ngeri!! Kalau Tidak Ada Yang Merekam Mungkin Semua Orang Tidak Akan Tau

2018-10-05      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ngeri!! Kalau Tidak Ada Yang Merekam Mungkin Semua Orang Tidak Akan Tau. Netizen: "allah mnurun kn azab nya untuk hmba2 nya yg durhaka...ini lh sbuah pringtan untuk kita smua.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Bumi kita telah mengalami banyak akibat daripada menimbulkan semula bencana alam yang telah berulang kali menimbulkan ketegangan pada kehidupan orang ramai. Bencana alam adalah peristiwa yang tiba-tiba, kemalangan atau kecacatan semula jadi, yang menyebabkan banyak kerosakan atau banyak kematian. Sepanjang tahun-tahun yang lalu sejumlah besar bencana ini telah dilihat berlaku di seluruh dunia. Tragedi bandar-bandar yang telah dihancurkan dilaporkan dan juga berlakunya banyak kematian, kecacatan dan kerosakan tempat tinggal.

Orang ramai telah kehilangan saudara-mara, kawan, tempat tinggal dan harta benda. Walaupun bencana ini tidak dapat dihentikan daripada berlaku, mengakui bahaya dan kesannya adalah penting. Bencana alam mungkin berlaku dalam pelbagai bentuk termasuk tetapi tidak terhad kepada banjir, gempa bumi, dan letusan gunung berapi. Terdapat pelbagai sebab semula jadi yang membawa kepada bencana-bencana ini bermula dari perubahan cuaca, hingga ke panas di bawah lapisan bumi.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Ngeri!! Kalau Tidak Ada Yang Merekam Mungkin Semua Orang Tidak Akan Tau. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat