Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Khabar Anita Sarawak hidap penyakit, akhirnya Noor Kumalasari dedah kisah sebenar

2018-10-08      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah khabar Anita Sarawak hidap penyakit, akhirnya Noor Kumalasari dedah kisah sebenar. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Semenjak beberapa tahun yang lalu, telah timbul mengenai dakwaan yang mengatakan bahawa Anita Sarawak atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Nita dan juga suaminya iaitu Mahathir Abdullah sudah bercerai. Namun begitu, pada baru-baru ini pula iaitu sekitar pertengahan tahun ini, Anita dikatakan telah mendapatkan rawatan penyakit kanser di sebuah hospital swasta di ibu kota, Kuala Lumpur. Malah, gossip tersebut juga turut mengatakan bahawa terdapat kenalan artis yang rapat bersama dengan Anita sudah pun menziarahinya, akan tetapi tidak dibenarkan untuk bercerita terhadap umum di atas permintaan penghibur itu sendiri. Khabar itu juga turut mendakwa bahawa wajah Anita telah pun jauh berubah sehingga ia tidak dapat lagi dicam oleh sesiapa yang pernah mengenali dirinya. Yang terkini, pelakon dan juga penyanyi veteran iaitu Noor Kumalasari, yang juga turut hadir ke majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke-31 pada hari semalam, telah tampil dengan membuka mulut mengenai khabar angin tersebut. Noor Kumalasari juga turut memberikan jawapan terhadap dakwaan Anita yang telah dikatakan sudah pun kembali menetap di Singapura pada tahun yang lalu selepas seorang peminat yang mengatakan bahawa telah terserempak dengan penghibur itu di sebuah restoran makanan segera yang terpencil di Ang Mo Kio.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat