Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Tergelak Satu Dewan! 'Saya pergi mana-mana Tengok Beg Teringat Rosmah!' - Anwar Ibrahim

2018-10-16      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tergelak Satu Dewan! "Saya Pergi Mana-Mana Tengok Beg Teringat Rosmah!" - Anwar Ibrahim. Netizen: "Sy sokong DSAI...yg x nmpk2 lg tu..yg masih x phm2 apa berlaku,bebai sangat!!!.ckp je lh yg korang suka..DSAI ttp the best!!!" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Video yang dipaparkan di bawah merupakan satu ceramah yang diberikan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim sebelum pilihan raya kecil yang berlangsung di Port Dickson. Pada masa itu, beliau sangat sibuk berkempen dan boleh lihat beliau begitu rajin dan boleh bayangkan selepas beliau masuk parlimen pasti akan bekerja keras demi kepentingan rakyat jelata, dan bila beliau menggantikan Tun Dr Mahathir sebab perdana menteri kelak.

Pilihan raya kecil yang berlansung di Port Dickson yang berlangsung beberapa hari yang lalu telah berakhir dan keputusan buat banyak orang teruja di mana Datuk Seri Anwar Ibrahim telah menang dalam pilihan raya kecil tersebut. Bila beliau tahu keputusan di mana beliau sudah menang dalam pilihan raya kecil tersebut, perkara pertama yang dibuat ialah menelefon Tun Dr Mahathir mengenai keputusan pilihan raya kecil tersebut dan Tun Dr Mahathir juga sangat gembira di mana Datuk Seri Anwar Ibrahim telah menang. Dan Datuk Seri Anwar juga telah angkat sumpah dan masuk parlimen.

Jom mari kita tonton video di bawah di mana ceramah yang diberikan oleh Anwar sebelum pilihan raya kecil di Port Dickson. Tergelak Satu Dewan! "Saya Pergi Mana-Mana Tengok Beg Teringat Rosmah!" - Anwar Ibrahim. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah