Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ellie Suriaty - Sebak Mengaku Di Kecam ' Ramai Rakan Artis ' ...!

2018-10-26      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ellie Suriaty - Sebak Mengaku Di Kecam " Ramai Rakan Artis " ...! Netizen: "kelakuanl ko itu hari semua orang benci termasuk penyokong umno sendiri ..kami melihat ko mejerit sampai meneran habis habisan ..ape ko cari sebenar nya orng lain pun macam ko jugak tp mareka masih ada maruah diri dihadapan umum...ni ko tidak ..ko dgn beruang hitam tu sama saja xda maruah." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Ellie Suriaty merupakan seorang pelakon dan pengarah dalam bidang seni. Walau bagaimana pun, selepas pilihan raya ke 14, telah lihat beliau telah berdiri keluar dan melibatkan diri dalam bidang politik. Apa yang telah dibuat oleh beliau ialah memberi sokongan penuh kepada bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak. Sebelum ini, beliau telah mengatakan beliau telah membuat analisis untuk tahu app punca Datuk Seri Najib kalah dalam pilihan raya ke 14. Hasil analisis beliau, beliau mengatakan Datuk Seri Najib Razak dan barisan nasional boleh kalah disebabkan perang fitnah yang dicetuskan oleh pakatan harapan yang merupakan pembangkang sebelum pilihan raya ke 14.

Elliery Suriaty selepas ini juga munculkan diri dan memberi sokongan kepada Najib Razak apabila Najib Razak dihadapkan ke mahkamah. Tindakan ini juga telah banyak mempengaruhi kehidupan beliau. Jom mari kita tonton video di bawah. Ellie Suriaty - Sebak Mengaku Di Kecam " Ramai Rakan Artis " ...! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia