Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Tergempar !! 'Ular Siuman'.. Ular Yang Bertanduk Dan Berkaki

2018-10-27      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tergempar !! 'Ular Siuman'.. Ular Yang Bertanduk Dan Berkaki. Netizen: "kalo di kampung Ku ular ini memang Benar adanya Dia Se ekor ular King cobra : akan tetapi dia punya kaki dan Bertanduk .. pada suatu ketika dia bisa menjelma menjadi se ekor ayam jantan .. dan Di kasih nama ULAR JALI.. mugkin itu sih Jin sbenrnya.. soal nya juga dia muncul ny dan bisa menampakkan diri pda orang2 tertentu saja.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Cuba untuk mengetahui sama ada ular berevolusi untuk meretas dan berevolusi untuk menghasilkan kaki, atau sama ada ada penjelasan yang lain untuk apa yang muncul sebagai evolusi berganda, dua saintis baru-baru ini telah menemui gen "Sonic hedgehog" dalam pythons. Sonic landerd adalah gen yang diperlukan untuk pengembangan anggota badan, salah satu daripada beberapa gen yang dinamakan selepas duri seperti landak yang tumbuh dari embrio apabila perkembangan anggota badan bermula. "Ia adalah salah satu pelan badan yang paling pelik di vertebrata," kata ahli biologi Universiti Florida Martin J. Cohn ketika menggambarkan penemuannya.

Penambahan mengawal pengaktifan gen pelindung Sonic, menyebabkan ia berkelip dan mematikan. Dalam ular, mutasi dalam penambah ini mengekalkan gen untuk tinggal di posisi "on", yang membolehkan anggota badan berkembang.

Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah. Tergempar !! 'Ular Siuman'.. Ular Yang Bertanduk Dan Berkaki. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia