Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Terbongkar! Pramugari ini Dedahkan sebenarnya Lebih Dari Satu Pesawat Lion Air Bermasalah !

2018-10-31      Armagan      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terbongkar! Pramugari ini Dedahkan sebenarnya Lebih Dari Satu Pesawat Lion Air Bermasalah ! Netizen: "Mau pesawat lion yg mana pun hendak lah ttp di ceking dan di jadikan input buat phk lion. Sering dgn keterlambatan dan pelayanan yg krg memuaskan." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai Lion Air: Lion Air ditubuhkan secara sah pada 15 November 1999 dan mula beroperasi pada kali pertama pada 30 Jun 2000 dengan terbang dari Jakarta ke Pontianak menggunakan pesawat jenis Boeing 737-200 yang pada masa itu hanya 2 unit. Beribu pejabat di Lion Air Tower, Jl. Gajah Mada No. 7 di kawasan Jakarta Pusat, PT. Lion Mentari Airlines, atau dikenali sebagai Lion Air adalah syarikat penerbangan murah atau (Low Cost Carrier) dengan moto "We Make People Fly". Melalui ini, Lion Air cuba meyakinkan semua orang bahawa sesiapa sahaja boleh terbang dengan Lion Air dan sentiasa mengutamakan keselamatan, dan kualiti.

Lima belas tahun di udara dan berkhidmat kepada orang ramai, sehingga kini, Lion Air sudah terbang sebanyak 183 laluan, yang dibahagikan kepada laluan domestik, yang tersebar ke seluruh penjuru Indonesia dari Sabang hingga Merauke, dan International ke arah beberapa negara seperti Singapura, Malaysia, Arab Saudi dan China.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Terbongkar! Pramugari ini Dedahkan sebenarnya Lebih Dari Satu Pesawat Lion Air Bermasalah ! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah