Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

PANAS! Tun Dr Mahathir balas balik sindir najib 'Banyak orang takut najib, saya pun Takut!'

2018-11-04      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

PANAS! Tun Dr Mahathir Balas Balik Sindir Najib "Banyak Orang Takut Najib, Saya Pun Takut!". Netizen: "Najib mintak simpati rakyat konon2 nya dia x bersalah.ada puak najib tu kata org ph takut najib di perlimen naik loya aku dgr macai najib kata mcm tu.setahu aku najib yg penakut bila wartawan tnya dia jwp elak2 pastu blah mcm tu je.macai2 umno x nmpk ke najib klau dia btl knpa takut nk jwp.doa2 rakyat serta pengundi ph allah dh tunaikan cash terhadap najib.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Barisan Nasional telah mentadbir negara selama 60 tahun. Sebelum pilihan raya, Datuk Seri Najib Razak yang memimpin Barisan Nasional tidak pernah fikir Barisan Nasional akan tumbang satu hari. Tindakan yang dilakukan oleh beliau telah tidak disetujui oleh rakyat malaysia sehingga rakyat malaysia menggunakan undi di tangan mereka tumbangkan Najib. Ini adalah sebabkan pelbagai tindakan terutamanya kes 1MDB telah menyebabkan negara hutang dengan banyak. Oleh sebab takut negara akan hancur jika masih lagi ditadbir oleh barisan nasional yang dipimpin oleh Datuk Seri Najib Razak, raykat pilih untuk tukar kerajaan kepada pakatan harapan.

Berikutan dengan pertukaran kerajaan yang baru, pelbagai sindiran telah dikeluarkan oleh pihak pembangkang kepada kerajaan yang baru iaitu pakatan harapan. Berdepan dengan pelbagai sindiran dan kritik, apakah reaksi pakatan harapan? Jom mari kita tonton video di bawah. PANAS! Tun Dr Mahathir Balas Balik Sindir Najib "Banyak Orang Takut Najib, Saya Pun Takut!" Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah