Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Konsert keenam GV5, Ramli MS Dedah Tidak Letakkan Zamani di Tangga ketiga tapi.. Wow!

2018-11-05      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Konsert Keenam GV5, Ramli MS Dedah Tidak Letakkan Zamani Di Tangga Ketiga Tapi.. Wow! Netizen: "Sy peminat zamani namun sy bersimpati dengan farawahida ni yang x patut keluar semalam. Ingat la wahai juri menilai dengan ketidakjujuran ada akibatnya cepat atau lambat. Jgn aniaya orang. Cepat2la melutut mohon maaf kepada org yg telah kamu aniaya. Krjaya yg ada title profesionalpuiih awk semua xde makne dalam kubur." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sebelum ini, suara Zamani yang hilang telah menyebabkan peminat-peminat rasa risau. Suara beliau yang hilang sebelum ini juga hampir menyebabkan beliau tersingkir dari pertandingan. Nasib baik pihak penaja Aliff syukri telah selamatkan beliau daripada disingkir pada saat-saat terakhir. Ini juga memboleh beliau terus bertanding di atas pentas dan tidak mengecewakan peminat-peminat beliau yang selama ini memberi sokongan kepadanya.

Malam sebelum ini, Zamani telah dapat kembali dan berdiri di atas pentas dan nyanyikan lagu. Lagu yang dinyanyikan oleh Zamani adalah Hapus Aku di konsert ke enam Gegar Vaganza 5 (GV5). Peminat-peminat zamani rasa lega dah sebab lihat Zamani telah ada suara dan tidak lagi seperti persembahanya sebelum ini. Ini juga membuat peminat-peminat beliau tumpang gembira untuk beliau.

Akan tetapi, dalam Konsert Keenam GV5, Ramli MS Dedah Tidak Letakkan Zamani Di Tangga Ketiga Tapi.. Wow! Jom mari kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah