Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat

2018-11-07      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat. Netizen: "Dr Wan Azizah tak sepatutnya pergi ke Julau, boleh mengakibatkan sokongan secara x langsung terhadap Rafizi.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Anggota majlis tertinggi PKR, Latheefa Koya telah mempersoalkan perjalanan baru-baru ini oleh Presiden parti Dr Wan Azizah Wan Ismail ke Julau, Sarawak, menjelang pemilihan parti yang berlaku di negeri ini Sabtu ini. Latheefa menyeru lawatan itu "tidak wajar dan sangat dipersoalkan", Latheefa mendakwa bahawa Wan Azizah telah menggunakan jentera kerajaan dengan melawat negeri ini sebagai ketua menteri serta menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat.

"Lawatan Wan Azizah ke Julau melibatkan penggunaan kedudukan rasmi dan aset kerajaannya. "Dia juga mengumumkan peruntukan RM100,000 untuk jalan di Julau. "Ini diumumkan dengan kehadiran Larry Sng, yang sendiri adalah calon di bahagian Julau, dan untuk jawatankuasa pusat parti," kata Latheefa dalam satu kenyataan hari ini. Dengan pada itu, Ezam mengatakan telah berlaku perlanggaran etika kewangan negara yang amat ketara. Beliau juga berasa amat kesal sebab kerajaan yang bertindak untuk melakukan perubahan dan reformasi, telah melakukan perlanggaran etika kewangan sendiri, dan ini juga sama dengan bekas kerajaan.

Jom mari kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut. Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah