Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat

2018-11-07      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat. Netizen: "Dr Wan Azizah tak sepatutnya pergi ke Julau, boleh mengakibatkan sokongan secara x langsung terhadap Rafizi´╗┐.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Anggota majlis tertinggi PKR, Latheefa Koya telah mempersoalkan perjalanan baru-baru ini oleh Presiden parti Dr Wan Azizah Wan Ismail ke Julau, Sarawak, menjelang pemilihan parti yang berlaku di negeri ini Sabtu ini. Latheefa menyeru lawatan itu "tidak wajar dan sangat dipersoalkan", Latheefa mendakwa bahawa Wan Azizah telah menggunakan jentera kerajaan dengan melawat negeri ini sebagai ketua menteri serta menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat.

"Lawatan Wan Azizah ke Julau melibatkan penggunaan kedudukan rasmi dan aset kerajaannya. "Dia juga mengumumkan peruntukan RM100,000 untuk jalan di Julau. "Ini diumumkan dengan kehadiran Larry Sng, yang sendiri adalah calon di bahagian Julau, dan untuk jawatankuasa pusat parti," kata Latheefa dalam satu kenyataan hari ini. Dengan pada itu, Ezam mengatakan telah berlaku perlanggaran etika kewangan negara yang amat ketara. Beliau juga berasa amat kesal sebab kerajaan yang bertindak untuk melakukan perubahan dan reformasi, telah melakukan perlanggaran etika kewangan sendiri, dan ini juga sama dengan bekas kerajaan.

Jom mari kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut. Mengejutkan! NGO, Ezam tuntut Wan Azizah disiasat. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia