Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Kantoi Nama Penuh Diketahui Ramai, Ini Yang Dilakukan Sajat !!

2018-12-29      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Kantoi Nama Penuh Diketahui Ramai, Ini Yang Dilakukan Sajat !! Netizen: "nak jadi perempuan sgat muhammad sajat ne.suara ngko tetap garau.!.kalau nak di bandingkan dgn perempuan jawa jauh tggalnye sajat ne.tak kesah ngko tukar camne pun ngko tetap di lahirkan lelaki pd asalnya.!.jgn terlalu berangan sajat.tak dengar ke hari kiamat makin dekat.!" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Usahawan kecantikan Nur Sajat Kamaruzzaman telah terbang ke Dubai untuk meneruskan pengajiannya berikutan spekulasi umum mengenai namanya dan identiti jantina. Dalam siaran Instagram, berusia 33 tahun itu menyifatkan komen yang membenci terhadapnya dalam talian sebagai sebahagian daripada sebab dia meninggalkan negara itu. "Saya akan pergi kerana saya telah menerima banyak kebencian dan kritikan. Mudah-mudahan, dengan melanjutkan pengajian saya, saya boleh lebih berfikiran terbuka pada masa akan datang, " kata Sajat.

Sajat nampaknya membuat perjalanan solo kerana dia juga menyampaikan ucapan selamat kepada teman lelakinya Mohd Tishrin Mohd Adnan dan dua anak angkatnya dalam jawatan yang sama. The mogul kosmetik telah didakwa dengan menghindari 6 peratus Cukai Barangan dan Perkhidmatan minggu lalu, yang menyoroti sekali lagi atas namanya apabila dokumen mahkamah mengenali beliau sebagai "Muhammad Sajjad Kamaruzzaman." Kemarahan meletus dalam talian dan Sajat tertakluk kepada penghinaan di bahagian komen di seluruh profil media sosialnya.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah