Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ingat mencuri, Gadis Ini Disuruh buka baju. Lepas buka, Petugas keselamatan 'Syok' Habis!.. Ternyata gadis tu bukan curi barang, yang berkembang tu ialah..

2018-12-29      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ingat mencuri, Gadis Ini Disuruh buka baju. Lepas buka, Petugas keselamatan "Syok" Habis!.. Ternyata gadis tu bukan curi barang, yang berkembang tu ialah.. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Pusat membeli-belah adalah koleksi kedai runcit bebas, perkhidmatan, dan kawasan tempat letak kereta yang dikandung, dibina, dan diselenggarakan oleh firma pengurusan sebagai satu unit. Pusat beli-belah juga boleh mengandungi restoran, bank, teater, pejabat profesional, stesen perkhidmatan dan pertubuhan lain. Aspek yang dipertimbangkan oleh perancang apabila pusat membeli-belah akan dibina termasuk kemungkinan tapak dari segi kemampuan masyarakat untuk menyokong pusat; akses kenderaan yang mencukupi; dan saiz, akses, dan topografi laman web, serta ketersediaan utiliti, undang-undang zon, dan penggunaan tanah di kawasan terdekat.

Banyak orang suka pergi pusat membeli-belah dan lepak kat sana sebab dengan adanya air cond yang sejuk tidak seperti di luar yang bercuaca panas. Kebelakangan ini, di sebuah pusat beli belah telah datang seorang gadis cantik yang pada mulanya disyaki mencuri sebab badan atasnya berkembang seolah-olah simpan banyak barang. Jom mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui jalan ceritanya. Ingat mencuri, Gadis Ini Disuruh buka baju. Lepas buka, Petugas keselamatan "Syok" Habis!.. Ternyata gadis tu bukan curi barang, yang berkembang tu ialah.. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah