Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

CCTV Jadi Saksi ! Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis.. ! Betul-betuk tak sangka..

2018-12-30      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

CCTV jadi saksi ! Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis.. ! Betul-betuk tak sangka.. Netizen: "Pernah alami..masa tengah kerja.,tengah berborak dengan kawan tiba2 kerusi di sebelah bergerak sendiri.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Aktiviti paranormal adalah fenomena yang tidak dapat dijelaskan dengan mudah dan berada di luar parameter pengalaman manusia. Tanda-tanda aktiviti paranormal adalah berbeza-beza, dari laporan lazim mengetuk hantu dan orang-orang yang melihat bentuk bayangan dari sudut mata mereka, ke pintu yang membuka diri, objek bergerak dan penampakan hantu. Suara tanpa suara yang bergema melalui kegelapan adalah satu fenomena yang juga biasa.

Apa yang perlu dilakukan jika anda rasa rumah anda sedang mengalami aktiviti paranormal? Ini bergantung pada betapa teruknya dan sama ada ia menyebabkan kebimbangan terhadap keluarga. Anda boleh mendapatkan pertolongan dari medium 'berpengalaman' yang mungkin dapat menyelesaikan masalah ini, atau semangat dapat diusir oleh seorang imam yang mengkhususkan diri dalam fenomena tersebut.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. CCTV jadi saksi ! Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis.. ! Betul-betuk tak sangka.. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah