Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

'Saya dah takde suami yang kaki betina & miang terlam pau2!' — Isteri Tauke Jambu akhirnya dedah masalah sebenar..

2019-01-02      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat pendedahan isteri Tauke Jambu tentang masalah rumah tangganya, mari kita lihat dahulu respon netizen terhadap isu ini.

Ramai netizen hilang kehormatan mereka terhadap Tauke Jambu. Tauke Jambu bukannya lelaki yang tampan tapi masih boleh miang. Dia sudah mempunyai isteri yang ikhlas menerima segalanya tapi masih pergi cari perempuan lain. Isterinya dah sangat cantik. Tauke Jambu dapat bertukar ramai perempuan hanya sebab dia ada duit sahaja. Kalau tidak ada duit tengoklah apa yang ada.

Kepada yang tahu isu ini haruslah jadikan tauladan manakala untuk yang tidak tahu isu ini haruslah jadikan sempadan. Kita janganlah mengamalkan sikap yang tidak baik. Harap Nadia dapat meneruskan perjuangan hidupnya. Harap Tauke Jambu hentikan perbuatan miangnya kalau betul apakah yang dikatakan.

Hakikat Tauke Jambu adalah kaki betina buat netizen marah. Biar muka buruk asalkan perangai elok dan baik. Janganlah muka sudah buruk perangai lagi buruk. Kalau lelaki tampan jadi kaki betina masik boleh diterima. Namun Tauke Jambu ini muka tidak tampan pun boleh jadi kaki betina.

Sebelum Tauke Jambu berumah tangga, dia sudah merupakan seorang yang kaki betina tetapi netizen tidak menghiraukannya sebab ini biasa berlaku dalam dunia artis. Tetapi sekarang Tauke Jambu sudah berkahwin pun masih jadi kaki betina. Inilah yang buat ramai netizen hilang kehormatan mereka terhadap Tauke Jambu.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui pendedahan isteri Tauke Jambu tentang masalah rumah tangganya.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah