Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Terkini!! Pasaraya ' Rosyam Nor ' di boikot rakyat Malaysia?

2019-01-06      Kunta-kintel      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Artis popular tanahair yang di gelar
" Hero Malaya " Datuk Rosyam Nor dikhabarkan telah mempunyai sebuah Pasaraya sendiri yang cukup besar dan cantik.Ianya terletak di Setiawangsa,Kuala Lumpur yang di kenali dengan nama ST Rosyam Mart.

Rosyam Nor yang juga merupakan seorang pelakon,pengacara dan pernah menjadi juri untuk beberapa program di kaca media prima kini telah beralih arah menceburi dunia perniagaan yang dilihat mampu menjadi saham ketika usia telah meningkat senja kemudian hari.

Namun begitu dalam keadaan ekonomi global yang kurang kukuh ketika ini apa lagi melalui perubahan dasar-dasar ekonomi kerajaan baharu sudah pasti Rosyam Nor merasa sedikit terkesan dengan jatuhan ekonomi global pada hari ini.

Sebelum pemerintahan baru yang diambil alih oleh kerajaan baru hari ini Rosyam Nor dikatakan salah seorang artis yang cukup kuat di samping kerajaan terdahulu dan ianya dibuktikan melalui pengacaraan yang beliau lakukan ketika wawancara khas melibatkan pengiat seni ketika itu.

Dalam rancangan tersebut salah seorang pengarah filem yang terkenal dan telah banyak membantu menaikan nama-nama artis melayu seperti ahmad idham dan lain-lain beliau adalah penerbit dari syarikat metroweatlh ( MIG) Mejar ( K ) David Teo dikatakan telah ditampar oleh rakan celebriti yang dikenali dengan Mat Over pelakon sitkom pi mai pi mai tang tu di hadapan Rosyam Nor dan Bekas perdana menteri terdahulu.

Ekoran daripada kejadian tersebut selepas pengambilan kuasa dari parti Keadilan Rakyat kini perniagaan Rosyam Nor dilihat terkesan dengan kejadian tersebut.Saksikan luahan bicara Rosyam Nor yang telah kami sediakan di dalam video dibawah ini.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah