Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!!

2019-01-09      Armagan      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui jalan cerita yang lebih lanjut dan lengkap.

Sekiranya perkahwinan itu secara peribadi saya anggap sihat, maka sebab utama kesetiaan pasangan adalah sama dengan sebab utama kesetiaan antara kawan lama - kerana dinamik pada dasarnya adalah sama: kejujuran, kepercayaan, dan harapan kesetaraan timbal balik. Bergantung kepada jangkaan anda, perkahwinan yang sihat mungkin lebih daripada hubungan kerja daripada persahabatan. Ini pemahaman saya, diakui berdasarkan akaun kedua, bahawa ini berlaku untuk banyak perkahwinan yang diatur (terutamanya pada mulanya). Dalam hal ini, sebab utama kesetiaan pasangan mungkin serupa dengan rakan kongsi perniagaan: kejujuran, kepercayaan, dan jangkaan kesetaraan timbal balik. Jangan ragu untuk membetulkan saya dalam komen jika saya salah pada yang ini.

Seperti yang diharapkan, ini tidak begitu berkesan, jadi lelaki dalam situasi ini cenderung secara lisan dan tidak setia secara fizikal. Isteri-isteri mereka tidak cenderung untuk memperlihatkan kelakuan ini dengan kerap, atau sekurang-kurangnya mereka perlu lebih berhati-hati mengenainya.

Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah. Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah