Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Lelaki rakam awek yang tolong dia massage secara diam2. Tengok cara awek ni massage memang tidak sama

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lelaki pergi massage, awek yang tolong dia massage tu sambil massage sambil tengok tv, memberi peluang lelaki tu rakam secara diam-diam!!

Kenapa kita perlu massage? Dalam sepanjang hari, badan kita yang buat kerja akan rasa letih dan kadang-kadang akan rasa sakit. Kalau diberikan massage untuk bahagian badan yang rasa letih tu, akan buat bahagian badan tu rasa lebih selesa dan seterusnya mengurangkan rasa tidak selasa / sakit yang ada pada bahagian badan tersebut.

Massage dapat buat aliran darah jalan lebih sempurna pada semua bahagian badan kita. Ini dapat buat semua sel-sel dalam semua bahagian badan boleh dapat oksigen yang mencukupi. Semua orang suka massage, tak kira lelaki, perempuan, orang tua atau pun orang muda, tak kira apa pekerjaan. Ini disebabkan massage dapat buat badan kira rasa rileks. Ia juga dapat rawat bahagian badan yang tidak sihat.

Contoh kerja yang perlu sentiasa berdiri seperti sales man atau pun sales girls, promoter, kaki mereka sentiasa rasa letih sebab perlu berdiri sepanjang hari. Kali mereka pasti sangat penat dan letih. Kalau mereka pergi buat massage pada bahagian kaki, pasti akan buat kaki mereka rasa selesa semua dan dapat mengurangkan rasa tidak selesa yang ada bahagian kaki mereka. Jom sama-sama tonton cam mana awek dalam video nie tolong lelaki buat massage kaki.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...