Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Lelaki rakam awek yang tolong dia massage secara diam2. Tengok cara awek ni massage memang tidak sama

2017-12-20      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lelaki pergi massage, awek yang tolong dia massage tu sambil massage sambil tengok tv, memberi peluang lelaki tu rakam secara diam-diam!!

Kenapa kita perlu massage? Dalam sepanjang hari, badan kita yang buat kerja akan rasa letih dan kadang-kadang akan rasa sakit. Kalau diberikan massage untuk bahagian badan yang rasa letih tu, akan buat bahagian badan tu rasa lebih selesa dan seterusnya mengurangkan rasa tidak selasa / sakit yang ada pada bahagian badan tersebut.

Massage dapat buat aliran darah jalan lebih sempurna pada semua bahagian badan kita. Ini dapat buat semua sel-sel dalam semua bahagian badan boleh dapat oksigen yang mencukupi. Semua orang suka massage, tak kira lelaki, perempuan, orang tua atau pun orang muda, tak kira apa pekerjaan. Ini disebabkan massage dapat buat badan kira rasa rileks. Ia juga dapat rawat bahagian badan yang tidak sihat.

Contoh kerja yang perlu sentiasa berdiri seperti sales man atau pun sales girls, promoter, kaki mereka sentiasa rasa letih sebab perlu berdiri sepanjang hari. Kali mereka pasti sangat penat dan letih. Kalau mereka pergi buat massage pada bahagian kaki, pasti akan buat kaki mereka rasa selesa semua dan dapat mengurangkan rasa tidak selesa yang ada bahagian kaki mereka. Jom sama-sama tonton cam mana awek dalam video nie tolong lelaki buat massage kaki.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Nur Sajat dedahkan identiti s ebenarnya, beliau adalah lelaki atau perem puan?
 
 
  'Nampak U Punya Benda tu Lah' - Netizen Saran Aliff Aziz Tegur Pakaian Isteri
 
 
  Video tular aksi berlagak KJ bila bersalam dengan Menteri Belia dan Sukan, YB Saddiq
 
 
  Parlimen 2018: Pasir Salak Marah Azmin Ali Buat Anwar Ibrahim Tersenyum
 
 
  Anwar jawab kritikan terhadap manifesto HARAPAN
 
 
  Jutaan orang menangis melihat ini!! 10 P ernikahan manusia dengan haiwan Bikin HEBOH Dunia
 
 
  Demi wang, Bapa memaksa dia untuk berkahwin dengan seorang datuk tua. Siapa Sangka, Setiap Malam Malam
 
 
  Kontraktor dengan Penyanyi Cantik mereka Terbang dengan CRV ke jurang sedalam 200 meter
 
 
  Tergelak Satu Dewan! 'Saya pergi mana-mana Tengok Beg Teringat Rosmah!' - Anwar Ibrahim
 
 
  Selamat datang ke Kampung Ular..