Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Lelaki rakam awek yang tolong dia massage secara diam2. Tengok cara awek ni massage memang tidak sama

2017-12-20      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lelaki pergi massage, awek yang tolong dia massage tu sambil massage sambil tengok tv, memberi peluang lelaki tu rakam secara diam-diam!!

Kenapa kita perlu massage? Dalam sepanjang hari, badan kita yang buat kerja akan rasa letih dan kadang-kadang akan rasa sakit. Kalau diberikan massage untuk bahagian badan yang rasa letih tu, akan buat bahagian badan tu rasa lebih selesa dan seterusnya mengurangkan rasa tidak selasa / sakit yang ada pada bahagian badan tersebut.

Massage dapat buat aliran darah jalan lebih sempurna pada semua bahagian badan kita. Ini dapat buat semua sel-sel dalam semua bahagian badan boleh dapat oksigen yang mencukupi. Semua orang suka massage, tak kira lelaki, perempuan, orang tua atau pun orang muda, tak kira apa pekerjaan. Ini disebabkan massage dapat buat badan kira rasa rileks. Ia juga dapat rawat bahagian badan yang tidak sihat.

Contoh kerja yang perlu sentiasa berdiri seperti sales man atau pun sales girls, promoter, kaki mereka sentiasa rasa letih sebab perlu berdiri sepanjang hari. Kali mereka pasti sangat penat dan letih. Kalau mereka pergi buat massage pada bahagian kaki, pasti akan buat kaki mereka rasa selesa semua dan dapat mengurangkan rasa tidak selesa yang ada bahagian kaki mereka. Jom sama-sama tonton cam mana awek dalam video nie tolong lelaki buat massage kaki.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah
 
 
  Detik - Gelaran Di Tarik ! Sesuatu Terjadi Lihat ....
 
 
  Menakutkan Orang! Pekerja buka keranda nak check, baru saja buka terus Terkejut Sampai Lompat Jauh!
 
 
  Terkini: Kenapa Najib kini jadi Kaki Troll ?? Ini jawapa nnya...