Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Merdu sungguh suara Datuk Siti Nurhaliza ny anyi.Khabarn ya dah Ada lagu untuk bayi nya,.

izanrizzchannel      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Datuk Siti Nurhaliza,penyanyi no 1 negara yang kini hamil 6bulan sudah mempunyai sebuah lagu khas untuk bayi nya yang dijangka lahir pada bulan Mac depan.Dia berkata pada melodi lagu yang diciptakan itu ketika dia berada dikamar mandi.
Kata nya lagi,,setakat ini,saya sudah ada tiga melodi yang saya cipta.semua melodi yang diciptakn itu akan diserah kn pada komposer,dan hanya melodi yang terbaik akan dirakam kn.
Walaupun tengah hamil, Datuk Siti masih lagi boleh cipta lagu.Merdu sungguh suara Datuk siti nyanyi live lagu ,Segala Perasaan,.disamping suaminya Datuk K.
Bagi yang nak tahu bagaimana lagu bayi Datuk Siti boleh la tunggu rakaman nya nanti.mesti terbaik lagu nya ,khas untuk bayi nya .Bertambah berseri Datuk Siti Nurhaliza semasa hamil.
Terima kasih kerana masuk ke izanrizz channel ini,untuk tonton video Datuk Siti tu anda boleh skroll kebawah.pelbagai informasi informasi yang ada di channel ini.anda boleh tonton dan share video tersebut pada rakan rakan fb atau ke mmedia sosial yang lain.
Vedio video yang kami paparkn buat anda sesuai untuk tontonan umum,hanya hiburan dan info info dari dalam dan luar negara kami pertontonkn.anda boleh skroll di bawah ni untuk lebih banyak video cerita yang terkini dan terviral.selamat menonton.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...