Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Fathia Latiff Buat Hal Lagi! Kali Ni Apa?

videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Fathia Latiff Buat Hal Lagi! Kali Ni Apa?

Fathia latiff memang cukup sinonim dengan kontroversi kontroversi sejak akhir akhir ini. Dengan berbagai cerita dan bermacam tindakan nya yang sering di persoal kan dan tak kurang yang jadi kecaman samada dari peminat dan netizen semua.

Yang terbaru kali ini tindakan fathia latiff yang memuat naik foto tidak bertudung lagi jadi persoalan ramai.
Ramai yang hairan dengan tindakan dan motif atas apa yang di lakukan oleh fathia ini.

Jom kita saksikan video ini dan lihat apa sebenarnya yang telah berlaku. Foto tidak bertudung yang macam manakah hingga ramai peminat mempersoalkan tindakan fathia latiff yang terbaru ini.

Ada juga peminat yang mula mengecam dan tidak kurang juga yang memberikan komen komen berupa teguran sinis dan sindiran kepada fathia latiff.

Biasalah kalau diri meaning seorang public figure apa saja yang di buat pasti jadi perhatian ramai. Sebab itu,sebagai seorang public figure mesti berhati hati ketika melakukan satu satu tindakan.

Kita tengok apa pula jawapan fathia latiff atas isu yang terbaru ini. Semoga fathia dapat menjelaskan kepada peminat atas tindakan terbaru nya ini. Dan di harap peminat juga tidak terus menghukum fathia latiff sewenang wenang nya.

Jom sama sama kita tonton video ni.terimakasih.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...