Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Silap mata tehebat abad ini

Eddie      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Riana adalah seorang gadis muda yang sangat berbakat dalam bidang silap mata.kebanyakkan hasil silap matanye berintipatikan horor atau seram.

Riana adalah seorang anak kelahiran indonesia dan telah mencuba nasibnya dengan memyertai satu pertandingan yang diberi nama asia got talent.Hasil usahanya itu dia telah menjuarai per tandingan tersebut.

Pemenang dari Asia's Got Talent 2017 dan juga pemenang dengan perolehan suara tertinggi yang bakal mendapatkan US$100 ribu adalah The Sacred Riana," kata dua pengacara yang mengacarakan Asia's Got Talent 2.

Riana berhasil mengalahkan lapan finalis berbakat lainnya dari seluruh Asia. Riana memukau para juri dengan permainan silap matanya yang sangat misteri dan manyeramkan di Marina Bay Sands, Singapura.

Di malam pengumuman itu, seperti biasa Riana tampil mengenakan pakaian berwarna merah dan putih. Dia muncul dengan rambut yang mengirai.

Ketika namanya disebut sebagai pemenang, Riana tetap nampak tenang dengan ekspresinya yang menakutkan dan muka yang tertutup dengan rambutnya.

Video ini memaparkan beberapa aksi riana dalam pertandigan tersebut yang telah membuatkan para juri serta para penonton tercengang dan mereka seperti hilang akal dengan setiap persembahan riana.

Jom kita saksikan kehebatan dan misterinye setiap persembahan riana dalam pertandingan asia got talent 2 yang pasti membuatkan anda turut sama merasai kehebatan gadis muda ini.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...