Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Prank yg paling menakutkan! Semua orang hampir gila dah!

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Pernah lihat prank yang manakutkan cam ni tak? Daripada banyak prank yang anda telah lihat, ini memang tahap prank yang lagi tinggi, semua orang hampir gila dah!!

Rupa-rupanya ini ialah prank yang disediakan oleh rancangan TV dari negara luar. Mereka pilih sebuah subway sebagai tempat untuk melakukan prank. Prank yang mereka nak buat ialah mengurungkan semua orang kat dalam subway, lepas tu pasang pengeluar suara yang mengeluarkan suara yang menakutan, dan memasang lampu yang pandai mengelip. Keadaan yang rancangan TV sediakan memang sangat real.

Orang-orang yang terkurung di dalam subway tu, seterusnya akan dapat subway yang mereka naiki tiba-tiba jadi perlahan, dan akhirnya berhenti. Bila mereka rasa pelik kenapa subway tu tiba-tiba berhenti, mereka cuba nak keluar dari subway tu, tapi malangnya pintu subway tu tidak dapat buka.

Pada masa yang sama, suara yang menakutkan dan lampu yang mengelip telah membuat suasana kat dalam subway tu jadi sangat menakutkan, lepas tu seorang pelakon yang menyamar jadi "hantu", telah keluar dan muncul di depan mereka kat dalam subway sana, buat mereka rasa sangat terkejut. Pelakon tu tiba-tiba jerit buat mereka yang terkurung kat sana lagi takut dan nak lari dari subway tu.. apa yang terjadi akhirnya? Jom sama2 kita saksikan.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...