Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ketahui 3 pertanda ini Jika anda didekati Kucing,

Budak kampung      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Assalaamualaikum dan salam 1Malaysia....
selamat datang ke channel budak kampung di sini kami akan cuba untuk memapar kan kisah kisah yang menarik dan yang ter jadi dalam masya rakat kita sama ada di dalam atau di luar negara.

kucing adalah haiwan yang comel dan manja bagi semua peminat kucing ada yang sanggup berhabis duit malahan masa hanya untuk pastikan kucing kesayangan mendapat kan yang terbaik dari mereka. ada juga yang sanggup mengutip kucing jalanan andai terlihat atau terasa kucing yang di jumpai itu comel dan manja.

dalam kehidupan seharian kita pasti akan selalu terjumpa dengan kucing baik di jalanan mahu pun di kedai kedai makan pasti ada saja kucing yang akan datang untuk meminta makan.

tapi tahukah anda mengapa kucing kucing ini datang kepada anda ada tiga petanda yang diberi untuk anda apabila kucing datang mendekati anda pastikan anda lihat dan hayati petanda petanda ini baik baik.

setiap video yang di papar kan hanya lah untuk tujuan hiburan sahaja dan tidak berniat untuk menyinggung mana mana pihak.
jika ada yang tersinggung dengan video yang kami paparkan kami dari channel budak kampung mohon maaf

sebarang pertanya an boleh berhubung dengan fan page atau follow face book kami dan jangan lupa like page kami dan selamat menonton dari kami team budak kampung.
peace no war

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...