Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Anjing ni bukan lagi anjing biasa! Kalau bukan adanya rakaman CCTV ini, betul2 tiada orang percaya mata sendiri!

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tengok apa anjing ni buat.. tidak ada sangkar dapat kurung dia lagi!! Anjing ni bukan lagi anjing biasa dah, tengok apa dia telah buat, kalau bukan ada pasang CCTV dekat rumah, memang siapa pun tidak akan percaya anjing yang dipelihara dapat buat cam ni.

Ahli keluarga ni telah pelihara beberapa ekor anjing kat belakang rumah, oleh sebab anjing yang mereka pelihara sanga nakal, suka gigit benda dan makan apa2 saja, mereka terpaksa kurung anjing mereka kat dalam sangkar.

Tapi kebelakangan ini mereka dapati salah satu anjing yang mereka kurung kat kandar tersebut, sentiasa hilang. Tidak ada apa-apa tanda di mana pintu kandar tu telah dibuka. Cam mana anjing tersebut keluar dari kandar tersebut? Bila sampai waktu makan anjing yang keluar tu akan balik dan minta makan.

Oleh sebab sangat curiga, mereka pasang CCTV kat belakang rumah mereka, lepas tu letak balik anjing tersebut ke dalam sangkar. Dengan adanya CCTV, kalau anjing tersebut dapat lagi keluar dari kandar, mereka akan tahu apa telah terjadi.

Pada keesokkan hari, mereka tengok anjing tersebut telah hilang lagi!! Memang hebat betul anjing tu. Mereka buka rakaman CCTV, tengok cam mana anjing tu dapat keluar dari kandar.. Lepas tengok, rupa-rupanya ajing tersebut buat cam ni sendiri.. patutlah!! Cepat tengok!!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Pendedahan ! Ini Beza Gaji Menteri Kerajaan Mahathir dan Najib
 
 
  Hartawan Hong Kong Dedah Siapa Dr Mahathir Yang Sebenar
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Tersentak KJ Lepas Dengar Jawapan Tun Mahathir Di Parlimen
 
 
  Kerajaan PH Adalah Kerajaan Penipu - Noh Omar
 
 
  Kejam!! Pengasuh goncang badan dan ketuk kepala bayi itu kerana asyik menangis
 
 
  Gadis nie kerja lebih masa kat pejabat tengah malam, tiba-tiba CCTV rakam kejadian Ini.. Tengok belakang cepat.. di belakang AWAK!!
 
 


Lain-lain

loading...