Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Viral terbaru! Selepas sajat,rakan pondan pun buat live tak puas hati dengan cikgu jeffri! Mengamukkk kena usik

Yop4ever      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selepas sajat "sound" cikgu jeffri..rakan pondan nak buat live gempar jugak nak bagi tau kat 1 malaysia luahan rasa hati...apa kes tu??

Apa yang menmbuat kan rakan pondan die mengamuk dan buat live sound cikgu jeffri tu??? Siapa dia si pondan yang sound cikgu jeffri tu??? Siapa dia pulak cikgu jeffri tu??? Dan apa kaitan viral terbaru tentang sajat....ish ish ish...tak habis-habis lagi tentang sajat...

Nak tau apa kesudahan video ni jom tonton n share...pondan pun pandai mengamukkk!!


Sila scroll ke bawah untuk melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap. Laman ini menyajikan pelbagai video khas untuk tontonan semua segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata mata jika ada yang tersinggung kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja

Selamat menonton semua... Terima kasih scroll ke bawah untuk melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap. Laman ini menyajikan pelbagai video khas untuk tontonan semua segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata mata jika ada yang tersinggung kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

Terima kasih kepada yang view, like dan share video video ini..
Semoga anda semua terhibur dengan informasi, isu semasa dan hiburan yang telah disajikan disini..
jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua..

Selamat menonton semua... Terima kasih

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Zahid Hamidi tuntut wang UMNO, Ini Jawapan PADU ketua polis negara!
 
 
  Keinsafan Rosmah dan Najib terserlah ketika melawat Bazaar Ramadhan
 
 
  Beginilah Nasib Zahid Sejak Akhi r-Akhir Ini
 
 
  DS Wan Azizah mula dipersoal netizen bawak suami dan anak naik Kapal Terbang Kerajaan. Ini Jawab Izzah
 
 
  Lagi Orang Kuat UMNO Dah Letak Jawatan
 
 
  Raja dari segala Bomoh iaitu Raja Bomoh buat Gempaq ke rumah Najib - mampukah dia ..?
 
 
  Harga Terkini Lesen Memandu
 
 
  Ini Bukti Anwar Ibrahim Tak Salah Guna Jet Kerajaan, Respek!
 
 
  Akhirnya ! Tun M ' dedah permainan kotor b end in pru14 '
 
 
  Rambut Rosmah Ter sangkut di Pintu kereta - Sedih & Pilu
 
 


Lain-lain

loading...