Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

ibu ikram membuat pengakuan tentang ikram dizly

mohd rahaizad      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

assalamualaikum sahabat kawan kawan semua. saya baru dapat video pasal ikram dizly ni . ibu kepada ikram ni buat pengakuan yang anak nya tidak gila or waras . ikram dizly tunjuk bukti kepada netizen percaya kepada si ikram ni. tapi kesian dengan sikap dia yang sekarang ni. berbeza dengan sikap dia yang dulu selepas kehilangan orang yang dia sayang .mungkin dia ta sakit cuma dia melaku itu adalah hobi keluar dari mulut ikram turun ter murun memang itu hobi keluarga saya . natizen nampak perubahan ikram . ada setengah netizen yang pikiran luar kotak ada jugak setengah netizen yang perangai lain . kalau ikram ni dah kurang waras tolong lah dia supaya dia boleh terus kan hidup walau pun tak boleh terima kenyataan ayah beliau suda pergi. kepada natizen yg pemikiran kotor tolong lh jangan pikir negatif .sebab ikram ada hati. cuba korang yang duduk di tempat ikram agak agak ap korang rasa bagi dia semangat . ada netizen cakap dia menuntut ilmu sesat ada jgak yang cakap gila ada jugak yang cakap dia berlakon. kepada netizen korang tak tahu ap jadi dekat ikram kalau korang nk tahu follow life dia oke .cakap jangan sebarangan oke kalau nak tahu lagi tentang dunia sila follow my link video oke dari roy production

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Zahid Hamidi tuntut wang UMNO, Ini Jawapan PADU ketua polis negara!
 
 
  Keinsafan Rosmah dan Najib terserlah ketika melawat Bazaar Ramadhan
 
 
  Beginilah Nasib Zahid Sejak Akhi r-Akhir Ini
 
 
  DS Wan Azizah mula dipersoal netizen bawak suami dan anak naik Kapal Terbang Kerajaan. Ini Jawab Izzah
 
 
  Lagi Orang Kuat UMNO Dah Letak Jawatan
 
 
  Raja dari segala Bomoh iaitu Raja Bomoh buat Gempaq ke rumah Najib - mampukah dia ..?
 
 
  Harga Terkini Lesen Memandu
 
 
  Ini Bukti Anwar Ibrahim Tak Salah Guna Jet Kerajaan, Respek!
 
 
  Akhirnya ! Tun M ' dedah permainan kotor b end in pru14 '
 
 
  Rambut Rosmah Ter sangkut di Pintu kereta - Sedih & Pilu
 
 


Lain-lain

loading...