Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Niat mahu malukan islam tapi telah di malukan oleh orang ramai..

2017-12-31      Budak kampung      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Assalamualaikum.. Dan salam 1Malaysia dari kami team budak kampung, disini kami akan cuba berkongsi dengan anda tentang hal hal dan berita berita yang terjadi di seantero dunia.

Dunia hari ini begitu trajis dengan banyak kejadian yang mencetuskan ketegangan antara agama lebih lebih lagi bila ia dikait kan dengan agama islam.

Ramai yang di luar sana yang cuba untuk menidak kan islam dan cuba untuk menghapus kan nya namun tidak dapat di sangkal kekuatan islam itu masih kuat.

Begitu juga yang terjadi dalam satu dewan parlimen ini dimana seorang anggota senat Australia ini yang cuba memalukan islam dengan mengenakan berpakaian berpurdah yang memasuki dewan.

Ramai ahli senat yang terpegun pada mula nya tapi lihat saja apa yang terjadi akhir nya dia telah di malukan dengan teruk sekali didalam dewan itu jom anda saksikan sendiri bagaimana dia dimalukan.

Setiap video yang di paparkan dari chanel budak kampung adalah hanya untuk hiburan semata mata dan tiada niat untuk menjatuhkan sesiapa.

Segala pertanyaan dan cadangan boleh lah berhubung dengan pihak admin atau terus ke fan page kami dan jangan lupa untuk like dan follow face book kami.

Jadi selamat menonton pada anda semua jangan lupa untuk share jika video ini dapat memberi infomasi dan manfaat pada anda semua terima kasih pada yang sudi menonton.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau
 
 
  Viral! Manusia Berubah Menjadi Buaya Sebuah Kejadian B enar.Lihat Videonya.. . Subhanal lah!
 
 
  (Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni s ebenarnya. ..
 
 
  Mengejutka n! Menteri Besar Pahang Buka Mulut Isu Farid Kamil
 
 
  (Video) Ustaz tampil komen isu jantina Sajat! Macam ni baru betul, bukan macam Papagomo tu..
 
 
  Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketaku tan, ternyata t angkapanny a mengejut kan semua...
 
 
  Kubur ulama Indonesia di Makkah digali semula, pe merintah Saudi terkejut melihat pe nampakan ini...
 
 
  Kantoi! Rupa rupanya dalam diam Papagomo ni Geng Kunyit? Tengok video ni sebagai bukti !
 
 
  Kini PPIM & Mufti Perak pula mahu ambil tindakan tegas pada Sajat, Faiz Roslan, Riz Ulala...
 
 
  Achey Buat Hal! Bukan main laju bawak RXZ pergi majlis Abam Bocey, siap bawak Teddy Bear Besar!