Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Berita Gempar - Datuk Siti Nurhaliza dedahkan sikap sebenar suaminya Datuk Khalid...!!

2017-12-31      Mohd zairi bin awang      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebut nama Datuk Siti Nurhaliza siapa yang tidak kenal? Selamat datang ke Dunia Harian menampilkan kisah Datuk Siti bersama suaminya Datuk Khalid.

Pendedahan sikap sebenar Datuk Khalid terhadap Datuk Siti Nurhaliza mengemparkan semua ini melalui rancangan realiti di Astro. Karenah tersebut terbongkar melalui program terbaru berkonsep journal percutian anda boleh menyaksikan sendiri bagaimana aksi Datuk Siti Nurhaliza dengan suaminya Datuk Khalid sepanjang percutian mereka di luar negara. Drama pendek berkenaan adalah rancangan realiti penuh eksklusif suka duka marah dan juga romantik antara mereka. Penonton juga berpeluang menyaksikan tempat menarik bersama Datuk Siti dan juga Datuk K. Di mana destinasinya adalah negara Portugal, Sepanyol Dan Dubai. Mereka berada di sana selama 24 hari. Saksikan kisah suka duka mereka sekeluarga. Tahniah buat Datuk Siti yang akan menimbang cahayamata tifak lama lagi tahniah lagi sekali pada mereka berdua.

Sila scroll ke bawah untuk melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap. Laman ini menyajikan pelbagai video khas untuk tontonan semua segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata mata jika ada yang tersinggung kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

Terima kasih kepada yang view, like dan share video video ini..
Semoga anda semua terhibur dengan informasi, isu semasa dan hiburan yang telah disajikan disini..
jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua..

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau
 
 
  Viral! Manusia Berubah Menjadi Buaya Sebuah Kejadian B enar.Lihat Videonya.. . Subhanal lah!
 
 
  (Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni s ebenarnya. ..
 
 
  Mengejutka n! Menteri Besar Pahang Buka Mulut Isu Farid Kamil
 
 
  (Video) Ustaz tampil komen isu jantina Sajat! Macam ni baru betul, bukan macam Papagomo tu..
 
 
  Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketaku tan, ternyata t angkapanny a mengejut kan semua...
 
 
  Kubur ulama Indonesia di Makkah digali semula, pe merintah Saudi terkejut melihat pe nampakan ini...
 
 
  Kantoi! Rupa rupanya dalam diam Papagomo ni Geng Kunyit? Tengok video ni sebagai bukti !
 
 
  Kini PPIM & Mufti Perak pula mahu ambil tindakan tegas pada Sajat, Faiz Roslan, Riz Ulala...
 
 
  Achey Buat Hal! Bukan main laju bawak RXZ pergi majlis Abam Bocey, siap bawak Teddy Bear Besar!