Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Dulu Dipuja, Sekarang Artis Ini Kena Stroke dan Diceraikan Istri Saat di Kursi Roda

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Malang tidak berbau. Walaupun sekarang kita bernasib baik tetapi kita tidak akan tahu apa yang akan berlaku esok. Keadaan ini boleh dilihat pada artis ini di mana dulunya dia dipuja tetapi sekarang dia menghadapi stroke dan lebih malang lagi dia diceraikan oleh isterinya pada saatnya di kerusi roda. Peminatnya berasa simpati terhadap kejadian yang dialami olehnya dan berharap dia dapat cepat sembuh.

Setelah ditinggalkan oleh isterinya dia kembali menjadi bujang dan sekiranya tidak menemui jodoh baru dia akan menjadi tua seorang diri. Isterinya berani menceraikannya hanya kerana kesakitan yang dihadapinya itu bererti cinta isterinya hanya sebatas materialistik dan penampilan bukan cinta dari hati.

Inilah contoh untuk kita semua. Kita haruslah menyayangi ibu bapa kita semasa mereka masih hidup dan membahagiakan mereka kerana merekalah pahlawan kita sebenarnya. Merekalah yang luar biasa berjuang untuk kita. Semoga orang tua kita masuk surga aamiin yaaa Allah Robbal Alamin. Ibu bapa selalunya memberi nasihat kepada kita. Namun begitu, kita sentiasa lupa akan segalanya pada saat kita sihat dan kita akan ingat nasihat mereka pada saat kita sakit. Sebenarnya ibu bapalah segala-galanya untuk kita. Raut wajah ibu bapa menandakan kasih sayang mereka kepada kita dan tiada akhirnya walaupun sampai hayat mereka. Nyawa anak mereka adalah nyawa mereka. Kita seharusnya sentiasa mendoakan ibu bapa kita.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...