Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Lepas Dato Jalal , Liza Abdullah pulak Nikah lagi, Tahniah!

2018-01-09      Video Viral Viral 👍      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Assalamualaikum.selamat kembali di video channel fakta fakta hiburan,informasi,gaya hidup,isu semasa,seram,lucu dan lain lain lagi,
Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh scroll sampai bawah menonton video ini.
Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Layan Video,

Lepas Dato Jalal , Liza Abdullah pulak Nikah lagi, Tahniah!

Pelakon Liza Abdullah di kata kan berkahwin ramai yang tidak tahu.bahawa pernikahannya pada masa itu ,di thailand,pada sidang media laman sosial ketika itu bahawa Liza Abdullah sudah pun nikah.Liza sekarang menjadi perhatian wartawan ketika Anugerah skrin 2017.Menurut kata Liza memberi tahu kisah cerita itu ,dan tidak mahu menjadikan bahan gosip,sekarang di sudah mencecah usianya 50 tahun,dikatakan tidak manis .Tahniah buat beliau.semoga anda terhibur dengan cerita ini.jika anda ingin terus menonton anda boleh scroll dibawah pasti ada cerita yang menarik,pasti anda akan tengok berulang ulang kali,hahaha
Anda juga boleh share di fb atau dilaman media yang lain.ada lagi cerita yang buat anda terhibur,banyak yang boleh ditonton,sama ada lucu,seram dan sebagainya.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan anda juga boleh berhubung dengan web admin,sekian terima kasih kerana sudi menonton cerita ini.sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.Layan Video

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah
 
 
  Menakutkan Orang! Pekerja buka keranda nak check, baru saja buka terus Terkejut Sampai Lompat Jauh!
 
 
  Detik - Gelaran Di Tarik ! Sesuatu Terjadi Lihat ....
 
 
  Terkini: Kenapa Najib kini jadi Kaki Troll ?? Ini jawapa nnya...