Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Masih ingat ‘Siti KDI’? Begini nasib kehidupannya setelah dinikahi Bule Turki

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Siti KDI semakin cantik sekarang walaupun dia tidak melibatkan diri dalam bidang hiburan lagi. Walaupun semasa menjadi artis dahulu Siti KDI juga mementingkan penampilan diri tetapi itu hanya sekadar pekerjaan sahaja. Untuk wanita, mereka lebih berhasrat untuk mendapat suami yang sayang akan mereka dan membina rumah tangga yang bahagia. Siti KDI juga mempunyai impian ini. Dipercayai bahawa dia lebih gembira dengan rumah tangganya berbanding dengan kehidupan semasa menjadi artis. Oleh sebab kegembiraannya adalah benar-benar dari hatinya, dengan itu dia menjadi semakin cantik sekarang. Sebenarnya Siti KDI dari awalnya tidak berhijab tetapi pada saat penampilan, Siti KDI sama sekali pakai baju tertutup.

Salah satu peminat Siti KDI mendakwa bahawa dia pernah bertemu dengan Siti dan kakaknya semasa pernikahan sahabat kecilnya dari SD. Pada masa pernikahan sahabatnya itu Siti dan kakaknya membuat persembahan menyanyi untuk mereka. Selain itu, sewaktu Presiden Habibie datang ke stop dahulu, dia juga bertemu dengan Siti yang pada masa itu memakai baju kuning dan berdiri di paling depan untuk menyambut Presiden dan ibu Ainun Habibie. Pada masa itu juga dia sempat mengambil foto dengan Siti. Menurut peminat ini, Siti sekarang memang lebih cantik dari dulu. Sebenarnya pada masa itu dia bertugas sebagai penerima tetamu tetapi dia memanggil adiknya untuk menggantikannya supaya dapat mengambil foto dengan Siti. Dia menyambung balik tugasnya selepas itu.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...