Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketakutan, ternyata tan gkapannya mengejutkan semua...

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketakutan, ternyata tangkapannya mengejutkan semua...

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Short info about fish or most known as ikan.
Fish belong to living things, animal groups, have a spine. Fish animal characteristics are as follows: -
Live in the water.
Has a slimy scales.
Have a fins to move.
Breathe through the gill.
Reproduction by laying eggs.
Cold blooded.

There are more than 31,900 species of fish, making it one of the largest vertebrate classes in species diversity.

Fishes can be divided into several main typical categories which are as follows below in the list:
hard reinforced fish (29,000 species)
vulnerable fish (970 species)
jawless fish (108 species)

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!