Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketakutan, ternyata tan gkapannya mengejutkan semua...

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: Ingatkan Ikan! Para nelayan ini ketakutan, ternyata tangkapannya mengejutkan semua...

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Short info about fish or most known as ikan.
Fish belong to living things, animal groups, have a spine. Fish animal characteristics are as follows: -
Live in the water.
Has a slimy scales.
Have a fins to move.
Breathe through the gill.
Reproduction by laying eggs.
Cold blooded.

There are more than 31,900 species of fish, making it one of the largest vertebrate classes in species diversity.

Fishes can be divided into several main typical categories which are as follows below in the list:
hard reinforced fish (29,000 species)
vulnerable fish (970 species)
jawless fish (108 species)

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat