Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

(Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni sebenarny a...

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: (Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni...

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Pandan tree is a kind of tree that many uses for Indians. They are used as food fragrances like syrup, and in certain ceremonies such as the ravens in Malay wedding ceremonies.

In Malaysia pandan trees are distinguished between pandanus and pandan wangi. The Pandan Wangi tree is smaller in leaves, but smells more fragrant.

Pandan is a tropical plant in the family of the Pandanus genus and is widely used in cuisine in Southeast Asia. It is a vertical green tree with fine long leaves such as brick blades and woody roots. This tree is barren and rarely blooms, and it breeds through cuttings.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat