Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

(Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni sebenarny a...

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: (Video) Ada pokok pandan kat rumah? Sangat beruntung sebab pokok ni...

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Pandan tree is a kind of tree that many uses for Indians. They are used as food fragrances like syrup, and in certain ceremonies such as the ravens in Malay wedding ceremonies.

In Malaysia pandan trees are distinguished between pandanus and pandan wangi. The Pandan Wangi tree is smaller in leaves, but smells more fragrant.

Pandan is a tropical plant in the family of the Pandanus genus and is widely used in cuisine in Southeast Asia. It is a vertical green tree with fine long leaves such as brick blades and woody roots. This tree is barren and rarely blooms, and it breeds through cuttings.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!