Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Surprisingly, we were told that with a rumor that the Saleem from the Iklim group is now severely ill and still in the treatment and still has not recovered what sucks the health of the singer is getting worse

And many friends also come to visit this singer to encourage his health to be healed and can sing again as usual. and many have come to give her a contribution to alleviate his burden so as to continue her treatment Because his treatment costs are quite expensive and she is incapable of continuing the treatment if she has a friend's help

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!