Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau

2018-01-21      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: Penyanyi kumpulan Iklim, Saleem kini sakit teruk? Inilah keadaan terkini beliau

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/

Surprisingly, we were told that with a rumor that the Saleem from the Iklim group is now severely ill and still in the treatment and still has not recovered what sucks the health of the singer is getting worse

And many friends also come to visit this singer to encourage his health to be healed and can sing again as usual. and many have come to give her a contribution to alleviate his burden so as to continue her treatment Because his treatment costs are quite expensive and she is incapable of continuing the treatment if she has a friend's help

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat