Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Kantoi! Rupa rupanya dalam diam Papagomo ni Geng Kunyit? Tengok video ni sebagai bukti !

2018-01-22      TrendingMalaya      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tajuk Video Perkongsian Kali Ini: Rupa rupanya dalam diam Papagomo ni Geng Kunyit? Tengok video ni sebagai bukti !

Video ini dibawakan oleh channel TrendingMalaya bersumber dari laman Youtube. Ini merupakan channel perkongsian info terkini viral Malaysia, berita tergempar, isu semasa trending dan tips tips menarik.

Pesanan kepada kaki 'copy paste'(Kecoh Media). Kalau nak copy sila kreditkan kepada link asal. MOHON PERHATIAN! Ingat kami tak tahu???

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh terus scroll sampai ke bawah untuk menonton video ini.

Controversy involving the gender of cosmetics entrepreneurs, Nur Sajat Kamaruzzaman was warmly talked about after the blogger's actions, Papagomo contacted the Minister in the Prime Minister's Department Datuk Seri Jamil Khir Baharom to urge the Jakim to take action against the entrepreneur.

Lagi perkongsian berita menarik sila ke sini:
https://kopipress.blogspot.my/


Through the 13-minute video of the time, Papagomo wanted to impress and wanted to meet Tonn in December last year to form a friendly relationship.

Through the recording, Papagamo said, (See video for full info) Tengok video kat bawah kalau nak tahu papagomo ni cakap apa kat mak yah tu...

Terima kasih atas sokongan anda. Jom support kami dengan cara LIKE dan FOLLOW fanpage di bawah! Thanks again.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat