Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Akhirnya Neelofa Pilih Datuk Hans Isaac?

2018-02-01      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Hans Isaac dilahirkan pada 20 Ogos 1971 di Hospital Besar Sultanah Aminah di Johor Bahru kepada Carmina Isaac dan Gerald Edward Anthony Isaac. Keluarga Carmina, keturunan Filipina-Sepanyol, menjalankan Orkestra Symphony Singapura sementara Gerald Edward, keturunan India-Eurasia, adalah ketua pangkalan tentera laut KD Malaya yang terletak di seberang Tambak Johor-Singapura.

Keluarga Ishak berada di Johor selama lapan tahun sebelum memindahkan pangkalan KD Sri Rejang di Sibu, Sarawak. Mereka akhirnya menetap di Kuala Lumpur ketika Hans berusia sekitar lapan hingga sembilan tahun ketika ayahnya dilantik sebagai pembantu untuk Yang Di-Pertuan Agong di Istana Negara di Jalan Istana di sana hingga bersara. Ia juga di bandar bahawa dia menerima pendidikan awal di Institut St. John.

Pada Februari 2017, beliau mengumumkan pertunangannya kepada Aileen Gabriella Robinson, yang memenangi gelaran Miss Tourism International pada tahun 2011. Pada 30 Oktober 2017, beliau mengumumkan bahawa perkahwinan itu tidak akan berlaku.

Sesetengah sumber rasmi menunjukkan bahawa tajuk ini, mis. "Datuk" dan "Dato '", boleh dianggap setara dengan gelaran "Sir", yang digunakan oleh warganegara lelaki Komanwel yang telah menerima kesatria British.

Noor Neelofa Mohd Noor (lahir 10 Februari 1989) yang lebih dikenali dengan nama panggungnya, Neelofa atau hanya dipanggil Lofa oleh keluarganya dan kawan-kawannya, adalah pelakon Malaysia, penyampai televisyen, model komersial dan usahawan. Beliau adalah pemenang Dewi Remaja 2009/10 yang dianjurkan oleh majalah remaja Malaysia, Remaja.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia