Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Akhirnya Neelofa Pilih Datuk Hans Isaac?

2018-02-01      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Hans Isaac dilahirkan pada 20 Ogos 1971 di Hospital Besar Sultanah Aminah di Johor Bahru kepada Carmina Isaac dan Gerald Edward Anthony Isaac. Keluarga Carmina, keturunan Filipina-Sepanyol, menjalankan Orkestra Symphony Singapura sementara Gerald Edward, keturunan India-Eurasia, adalah ketua pangkalan tentera laut KD Malaya yang terletak di seberang Tambak Johor-Singapura.

Keluarga Ishak berada di Johor selama lapan tahun sebelum memindahkan pangkalan KD Sri Rejang di Sibu, Sarawak. Mereka akhirnya menetap di Kuala Lumpur ketika Hans berusia sekitar lapan hingga sembilan tahun ketika ayahnya dilantik sebagai pembantu untuk Yang Di-Pertuan Agong di Istana Negara di Jalan Istana di sana hingga bersara. Ia juga di bandar bahawa dia menerima pendidikan awal di Institut St. John.

Pada Februari 2017, beliau mengumumkan pertunangannya kepada Aileen Gabriella Robinson, yang memenangi gelaran Miss Tourism International pada tahun 2011. Pada 30 Oktober 2017, beliau mengumumkan bahawa perkahwinan itu tidak akan berlaku.

Sesetengah sumber rasmi menunjukkan bahawa tajuk ini, mis. "Datuk" dan "Dato '", boleh dianggap setara dengan gelaran "Sir", yang digunakan oleh warganegara lelaki Komanwel yang telah menerima kesatria British.

Noor Neelofa Mohd Noor (lahir 10 Februari 1989) yang lebih dikenali dengan nama panggungnya, Neelofa atau hanya dipanggil Lofa oleh keluarganya dan kawan-kawannya, adalah pelakon Malaysia, penyampai televisyen, model komersial dan usahawan. Beliau adalah pemenang Dewi Remaja 2009/10 yang dianjurkan oleh majalah remaja Malaysia, Remaja.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat