Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Fenomena setelah gerhana 2018,Batu menyusun secara tiba tiba Dicidahu Sukabumi.

2018-02-02      Video Viral Viral 👍      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Fenomena setelah gerhana 2018,Batu menyusun secara tiba tiba Dicidahu Sukabumi.

Jika anda tidak mahu membacanya ,anda terus scroll sampai kebawah tonton cerita ini.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Video Power Viral.

Assalammualaikum.Selamat datang ke siaran video channel informasi informasi,gaya hidup ,hiburan ,berita terkini,fakta fakta kejadian aneh tapi nyata yang ada didunia ini.seram,lawak dan lain lain lagi.

Tergembar di sebuah sungai dicidahu sukabumi bahawa selepas gerhana bulan itu,ada sesuatu yang telah berlaku disungai itu megatakan ada banyak batu batu yang tersusun di dalam sungai itu.Batu2 itu tersusun sanat rapi dan agak tinggi.sungguh begitu banyak2 sepanjang dalam sungai itu,mereka sangat terkejut dengan apa yang terjadi selepas fenomena itu,mungkin ada satu pengajaran bagi semua orang.semoga anda terus terhibur dengan cerita ini,anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain,
Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan juga rakan rakan ketika bersantai santai.pasti membuat anda tengok berulang ulang kali.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini,
Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan.sekian.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia